Najbolj duhovite izjave letošnjega Big Brotherja

Foto: Voyo/ zurnal24.si Alma Foto: Voyo erik Foto: voyo.si dalibor Foto: Facebook Big Brother, Dalibor Foto: Voyo alma, alen Foto: voyo.si jadranka, tugomir Foto: Voyo mirela Foto: voyo.si jadranka, tugomir Foto: voyo.si jadranka Foto: Voyo/ zurnal24.si Filip Foto: Voyo/ zurnal24.si Jasmin Foto: Voyo/ zurnal24.si Mirela, Alenka
Letošnji stanovalci hiše Big Brother imajo oster jezik. Z žaljivkami ne skoparijo, kdaj pa kdaj pa znajo biti tudi zelo duhoviti. Preberite, katere izjave so nas najbolj nasmejale.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:11 10. April 2016.

    Takšen IQ tudi z lučjo pri belem dnevu ne najdeš.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.