Najbolj enostavni čokoladni sufle po receptu Cool fotra

Z Janijevimi napotki ste vrhunski chef lahko tudi vi!
Oglej si celoten članek

Kuhar in spletni vplivnež Jani Jugovic, ki ga je Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, zadnje čase svoje kuharske trike razkriva tudi na Instagramu. Enostavni video recepti so pravi hit, saj vas Jani vodi čez prav vse korake priprave najbolj priljubljenih jedi in natančno pove, na kaj morate biti pazljivi, da bo jed uspela.

Na zadnje je odjavil recept za simpl čokoladni sufle, s katerim lahko presenetite na božični ali novoletni večerji. Da boste pripravili res popolnega, takega s tekočo sredico, si poglejte Janijev video recept. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jani Jugovic (@coolfotr)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:43 28. December 2020.

    Spoštovani. Obožujem souffleje in najbolj me pogreje, ko jih razni kuharji po koncu peke odstranjujejo iz modelčki in pravijo souffle. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.