Najbolj fatalne ženske so rojene v tem znamenju

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Fatalna, šarmantna in neverjetno seksi. Govora je o ženskah, ki so rojene v znamenju ...
Oglej si celoten članek

Ženske, rojene v astrološkem znamenju dvojčka, so nepredvidljive. Ljubeznivo in družabno masko lahko v hipu prekrijejo z arogantno. Iščejo partnerja, ki jih bo znal zadovoljiti tudi mentalno. Z njenim telesom se ne boste smeli igrati, če jo boste med pogovorom dolgočasili, zato se le potrudite.
Pripadnice tega znamenja so radovedne, komunikativne, duhovite in vedno dobro obveščene o trendih. Rade nakupujejo, tudi zelo ekstravagantne stvari, ki pa ustrezajo njihovi ekshibicionistični naravi.

Edina stalnica v njihovem življenju so spremembe, ki jih potrebujejo za svoj razvoj.

Da bi osvojile objekt svojega poželenja, bodo uporabile vse svoje čare. So izredno šarmantne, predane in privlačne. Hitro se zaljubijo, tudi v več moških naenkrat. Znane so po tem, da moške omrežijo že po prvem stiku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.