Najbolj modna imena leta 2011

Foto: Shutterstock dojenček, otrok, Foto: Shutterstock dojenček, otrok, Foto: Shutterstock dojenček, otrok, Foto: Shutterstock dojenček, otrok, Foto: Shutterstock dojenček, otrok, Foto: Shutterstock dojenček, otrok, Foto: Shutterstock dojenček, otrok, Foto: Shutterstock dojenček, otrok, Foto: Shutterstock dojenček, otrok, Foto: Shutterstock dojenček, otrok,
Katera so najbolj modna imena letošnjega leta? Ameriški spletni portal Nameberry je na osnovi analize 23 milijonov ogledov spletne strani objavil seznam najbolj trendovskih imen letošnjega leta.
Oglej si celoten članek

Statistike v Združenih državah Amerike kažejo, da ima velik odstotek otrok, ki so se rodili v zadnjih letih, imena, ki so jih straši povzeli po zvezdnikih. Letošnje leto je še bolj posebno, saj so na izbor imen poleg zvezdnikov vplivali tudi priljubljeni dogodki, vnovič odkriti klasični filmi in nekateri nenavadni zvezdniki. Katera so najpopularnejša imena v ZDA ta hip, si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    17:39 2. Avgust 2011.

    kolk me zanimajo najbolj popularna imena ta hip V ZDA!? WTF? le kerga imate za norca!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.