Najbolj neerotičen koledar leta

Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub Foto: Profimedia Magnet Tavern pub
V dobrodelne namene se za koledarje med drugim slačijo gasilci in odbojkarice, zakaj se ne bi še gostje in zaposleni neke gostilne v Veliki Britaniji?
Oglej si celoten članek

Zaposleni in redne stranke gostilne Magnet Tavern pub v Bostonu v Veliki Britaniji, stari med 23 in 67 let, so se slekli za koledar. Na voljo sta celo dva koledarja za prihodnje leto – eden za ženske, eden za moške. Izkupiček bo šel v dobrodelne namene.

Priznati je treba, da imajo Britanci imajo smisel za humor, zato ne dvomimo, da bo koledar kmalu razprodan. Za med bi šel verjetno tudi v Sloveniji. Damjan Murko je s svojim zaslužil lep kupček denarja. Koliko, lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:09 20. December 2015.

    Face, da majo tojaše...

  • 15:37 20. December 2015.

    kupim, .....bo prišel prav za plašit sosede, da mi ne kradejo na vrtu

  • 08:41 20. December 2015.

    Čak da tole Murko vidi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.