Najbolj pogoste napake, ki jih delate pri čiščenju obraza

Foto: Žurnal24 Če je vaša voda pretrda, za čiščenje obraza uporabite mineralno vodo.
Dermatologinja opozorila na najhujše napake.
Oglej si celoten članek

Mlajša sestra Kim Kardashian manekenka Kendall Jenner je s svojimi oboževalci delila nasvete, ki ji jih je dala njena dermatologinja dr. Kidd.

Po nasvetu dermatologinje bi se morale osebe, ki imajo težave z mozolji in aknami, izogibati agresivnim čistilom za obraz in pripomočkom (ščetje, grobe rokavice). Dr. Kidd priporoča, da obraz čistimo le z rokami in z vodo. Večkrat je manj čistil bolje kot preveč sredstev.

"Napačno je mišljenje, da si osebe, ki imajo težave z aknami, premalokrat in preslabo čistijo obraz. Velikokrat je težava v tem, da osebe z aknami ne vedo, kako primerno očistiti obraz in katere pripomočke uporabljati. Enostavnost je najbolj priporočljiva. Če ste v dvomih, upoprabite samo vodo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.