Najbolj poraščena deklica na svetu

Mala Supatra Sasuphan iz Tajske je bila uradno razglašena za najbolj poraščeno deklico na svetu, kar je pripomoglo tudi k njeni samozavesti.
Oglej si celoten članek

Supatro Sasuphan iz Pranakoma na Tajskem so vse življenje zbadali zaradi redkega genetskega stanja, ki ji je povzročalo rast gostih dlak po vsem obrazu. Otroci so jo trpinčili z različnimi izrazi, kot sta "opičasti obraz“ in "volkulja“, neznanci so jo ustavljali na ulici in kazali nanjo, kar jo je večkrat spravilo v solze.

Odkar desetletna Supatra velja za najbolj poraščeno deklico na svetu, pa je njena na novo pridobljena slava pripomogla k temu, da je postala ena izmed najbolj priljubljenih deklic na svoji šoli. "Zelo sem vesela, da sem v Guinessovi knjigi rekordov. Vse, kar sem morala storiti, je, da sem odgovorila na nekaj vprašanj o sebi."

Desetletnici je nagrada pomagala tudi pri izboljšanju lastne samozavesti, začela se je ukvarjati s plesom, petjem in igranjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.