Najbolj posesivni astrološki znamenji

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vas zanima, kateri astrološki znamenji v svojih raznovrstnih odnosih veljata za najbolj posesivni?
Oglej si celoten članek

OVEN

Oven spada v astrološki ognjeni trojček, ki ga sestavlja skupaj s Strelcem in Levom. Pripadniki tega dominantnega astrološkega znamenja so sicer neodvisni, optimistični in entuziastični, a včasih kljub temu že skoraj bolestno posesivni do tistega, s katerim pletejo razmerje. Svojega partnerja bi želeli imeti povsem pod kontrolo, sami pa bi si hkrati privoščili svobodo celega sveta. Razmerje z Ovnom bo nedvomno polno raznovrstnih avantur, saj dotično znamenje ves čas rado preizkuša nove stvari. 

Ena izmed ključnih stvari, če ste z njim v razmerju, je v tem, da mu pokažete svoje občudovanje, saj je to znamenje, ki je precej osredotočeno nase. Obožuje komplimente vseh vrst ... in rad opeva svoje velecenjene lastnosti. V glavnem pripadnike tega znamenja mikajo predvsem neosvojljive trdnjave, pri svojem pristopu pa so lahko še preveč neposredni. Včasih pa njihova zloglasnna neposrednost lahko vodi tudi v invazivnost ter sebičnost in zopet se krog sklene pri posesivnosti ... Mislijo namreč, da se svet vrti okoli njih in so presenečeni, ko jih okoliščine življenja postavijo na trda tla.

RAK

Rak spada v astrološki vodni trojček, ki ga sestavlja skupaj s Škorpijonom in Ribami. Posesivnež do skrajnih meja, ki slovi po svoju muhavosti. Spremeni občutek, že če ga pogledaš malo postrani ali ne zaželiš dobrega jutra v primernem tonu. Oziroma popravek – tonu, ki se njemu zdi najbolj ustrezen tisti hip. Seveda, vse je odvisno od njegovega trenutnega razpoloženja. 

Zavedajte se namreč, da gre za srečanje z astrološkim znamenjem, ki vsakih nekaj sekund zamenja svoje razpoloženje. Odnos, obarvan s kakršnim koli priokusom, bodisi prijateljskim, starševskim, službenim ali partnerskim, vas bo tako popeljal po tirnicah, na katerih se boste nedvomno srečevali z njegovo posesivnostjo in številnimi emocionalnimi izbruhi. In zanimivo … večino časa pravzaprav ne boste vedeli, kaj je tisti ključni razlog, da je do njih sploh prišlo. Enkrat vas bo razvajal s svojo pretirano skrbnostjo in ljubečnostjo, drugič z vami ne bo govoril zaradi kakšnega izmed najbolj banalnih razlogov na tem svetu – na primer, ker ne boste pravočasno naročili pice.  

Rak se sicer ponaša s svojim trdim oklepom, v katerega pa se lahko kaj hitro skrije in notri izvaja svojo priljubljeno aktivnost – kujanje do skrajnih meja. Kot njegov živalski rojak, ima tudi istoimensko astrološko znamenje namreč trd oklep in izjemno mehko sredico. Znotraj trdnih zunanjih okopov, namreč biva nežna duša, ki si želi le razvajanja, mehkih besed in srčnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.