Najbolj priljubljeni seks položaji leta 2012

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kar 36 odstotkov sodelujočih v anketi spletne strani AdamEve pri seksu prisega na položaj, ko je ženska zgoraj.
Oglej si celoten članek

Anketa ameriške spletne strani AdamEve med več kot tisoč odraslimi o tem, kateri je njihov priljubljeni erotični položaj, je pokazala, da kar 36 vprašanih pri seksu najbolj uživa, ko je ženska zgoraj. S tremi odstotki manj ji tik za petami sledi misijonarska poza, medtem ko se je na tretjem mestu znašel vedno priljubljeni pasji položaj z 20 odstotki glasov.

Seksologinji Kat Van Kirk se zdijo ti rezultati zelo spodbudni, saj v tem, ko je ženska zgoraj, vidi možnost večje intimnosti med partnerjema. "Del zdravega spolnega odnosa je sposobnost tako pokazati kot povedati, v čem uživaš," je prepričana.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:06 21. Avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.