Najbolj privlačni ljudje so rojeni v teh znamenjih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ste tudi vi rojeni v enem od teh treh znamenj?
Oglej si celoten članek

Vsako znamenje se lahko pohvali z nečim, kar privlači nasprotni (in tudi isti) spol, po mnenju nekaterih poznavalcev astrologije, pa obstajajo tri znamenja, ki so tako privlačna, da se jim je le težko upreti.

Oven
Vlada mu Mars, ki je tudi vladar naših instinktov in spolnih želja. Ovni so privlačni, ker so zelo samozavestni, iskreni in strastni. Prav tako so polni energije, karizmatični in pogumni. Ponavadi so v dobri telesni kondiciji.

Strelec
Njihov vladar je Jupiter, ki vpliva tudi na našo sposobnost učenja in nas uči radodarnosti in tolerance. Ta planet prav tako vlada naši mentalni in duhovni rasti. Tisti, ki so rojeni v tem znamenju, ljudi privlačijo, ker so optimisti, radodarni, odprtega duha in duhoviti. Obožujejo avanture, so inteligentni in aktivni. Tudi strelci so ponavadi fit.

Tehtnica
Tehtnicam pa vlada Venera, planet lepote, ki vpliva na to, za kaj zapravljamo denar, kaj v življenju cenimo in kakšni smo v zvezi. Tehtnice so izjemno šarmantne, prikupne, romantične in prijazne. Cenijo lepe stvari in imajo, vsaj kar se mode tiče, izbran okus, zaradi katerega jih v množici hitro opazimo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.