Najbolj slavna prodajalka mandarin povsem neprepoznavna

Foto: Instagram
Foto: Instagram
To je novi obraz Kristine Manadrine …
Oglej si celoten članek

Kristina Penava je zaslovela kot prodajalka na eni izmed stojnic z mandarinami v okolici Zagreba. Zaradi bujnega oprsja so po njene mandarine hodili celi avtobusi oboževalcev. Kristina je čez noč postala najbolj slavna prodajalka mandarin in to tudi hitro unovčila. Za druženje z oboževalci je organizirala večere v klubih, sodelovala v resničnostnih šovih, danes pa služi na erotičnem portalu Only Fans.

Kristina je postala tudi velika fanica plastičnih operacij. Ena izmed njih se je tudi močno zakomplicirala, zato je takrat tožila znanega zagrebškega kirurga. Narediti si je dala tako imenovane mačje oči, a so ji po posegu ostale brazgotine. Danes si Kristina sploh ni več podobna, našobljene ustnice, spremenjen nos … Na simpatično prodajalko sadja spominja le še tetovaža mandarine, ki krasi njen gleženj. Bi jo prepoznali?

Foto: Instagram Kristina Mandarina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.