Najbolj stilska dekliška skupina

Foto: FameFlynet The Saturdays Foto: FameFlynet The Saturdays Foto: FameFlynet The Saturdays Foto: FameFlynet The Saturdays Foto: FameFlynet The Saturdays Foto: FameFlynet The Saturdays Foto: FameFlynet The Saturdays Foto: FameFlynet The Saturdays Foto: FameFlynet The Saturdays Foto: FameFlynet The Saturdays
Britanska dekliška skupina The Saturdays, ki postaja uspešna tudi čez lužo, nas vse bolj navdušuje s svojim stilom. Dekleta niso urejena le na odru in rdeči preprogi, temveč blestijo tudi na ulici.
Oglej si celoten članek

Hitro sedite za modno klop, saj se imamo od Une, Mollie, Frankie, Vanesse in Rochelle veliko za naučiti! Dekleta iz skupine The Saturdays vedno poskrbijo za brezhiben videz, hkrati pa jim uspeva, da so vedno usklajene. Nam je všeč stil prav vsake, kaj pa vam?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.