Najbolj "strašni" prigrizki za noč čarovnic

Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic Foto: Profimedia Noč čarovnic
Praznik, ki se vse bolj prijema tudi pri nas, popestrite z zabavnimi prigrizki …
Oglej si celoten članek

31. oktobra v anglosaksonskih državah praznujejo noč čarovnic. Praznik, ki se ga veselijo predvsem otroci, pa se je v zadnjih letih prijel tudi pri nas. V galeriji vas čaka nekaj namigov, kako najmlajšim pripraviti zares strašne in zabavne prigrizke.

Če nimate veliko časa, lahko kolačke, piškote in krofe tudi kupite ter jih okrasite s čarovnicami, pajki in zobmi iz bonbonov. Pajkovo mrežo lahko ustvarite s pomočjo bombažne vate, nam pa so najbolj simpatične palačinke v obliki duhov, ki jih še bolj strašne naredite s pomočjo brusnične marmelade. 

Foto: Profimedia Noč čarovnic

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.