Najbolj "vroča babica na svetu" je na plaži kar malo pozabila na hčerko

Foto: Profimedia Gina Stewart Foto: Profimedia Gina Stewart Foto: Profimedia Gina Stewart Foto: Profimedia Gina Stewart Foto: Profimedia Gina Stewart Foto: Profimedia Gina Stewart Foto: Profimedia gina stewart
Paparaci so jo ujeli na plaži.
Oglej si celoten članek

Gini Stewart na Instagramu sledi več kot 560 tisoč ljudi, ki občudujejo telo 53-letnice, ki zase pravi, da je najbolj vroča babica na svetu - čeprav vnukov še nima. Ima pa 9-letno hčerko, s katero je pred kratkim obiskala plažo, kjer pa se je raje kot z njo ukvarjala sama s sabo.

Lepotica je sicer pred meseci povedala, da je samska in da si želi, da bi njeno srce osvojil Škot, saj ima škotske korenine. "Samska sem. Sedaj, ko sem postala starejša in imam hčerko, sem bolj previdna na to, koga spustim v svoje življenje. Nikogar ne iščem. Če mi je ljubezen usojena, se bo zgodila in verjetno se bom zaljubila, ko bom to najmanj pričakovala," je pred časom povedala in dodala, da ji ženitnih ponudb ne manjka. Te dobiva predvsem od mlajših moških. 

Kakor koli že, na plaži ji je s hčerko družbo delal postavni temnolasec. Ali je to novi moški v njenem življenju, ni znano. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:40 6. December 2023.

    Grdo se je naguzila....

  • 13:25 6. December 2023.

    Starko presušeno je zajela kriza srednjih let.

  • 08:41 6. December 2023.

    A vam pošljemo slike tudi naših vročih babic,ki še delajo ker imajo premajhne penzije,deg

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.