Najbolj vroča zvezdnica je Bar Refaeli

Foto: FameFlynet Bar Refaeli Foto: FameFlynet Bar Refaeli Foto: FameFlynet Bar Refaeli Foto: FameFlynet Bar Refaeli Foto: FameFlynet Bar Refaeli
Revija Maxim je objavila lestvico stotih najbolj vročih deklet. Konkurenca na vrhu je bila močna, a prvo mesto je pripadlo le eni. S seksi konkurenco je letos pometla Bar Refaeli.
Oglej si celoten članek

Njenega telesa si želijo vsi – kaj bi z njo počeli moški, nam verjetno ni treba omenjati, marsikatera ženska pa bi svoje telo takoj zamenjala za njenega. Nič čudnega, da so 26-letno izraelsko supermanekenko razglasili za najbolj vročo zvezdnico preteklega leta.

"Šokirana sem, da sem med vsemi lepoticami jaz številka ena," je laskavi naziv komentirala Bar, ki je za New York Magazine hkrati priznala, da se svojega seksapila ne zaveda. "Ko se zjutraj zbudim in si oblečem ohlapne kavbojke in T-majico, se ne počutim čisto nič seksi."

Nekdanje dekle Leonarda DiCapria se je na prvo mesto povzpela z lanskega šestega in tako z vrha izrinila Rosie Huntington-Whiteley, ki je letos pristala na 11 mestu. Naziv druge najbolj seksi zvezdnice je pripadel Olivii Munn, na tretje mesto se je uvrstila Mila Kunis, prav tako vedno seksi in drzna Katy Perry pa je zasedla četrto mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.