Najbolj vroče fotografije Dončićeve Anamarie

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ne preseneča nas, da je nor nanjo.
Oglej si celoten članek

Ljubezen med manekenko Anamario Goltes in zvezdnikom NBA, Luko Dončićem, je zagotovo posebna, saj se je začela, ko je bilo lepotici 13, košarkarju pa 12 let. Sedmega julija sta praznovala že deveto obletnico ljubezni, ki je ni zrahljala niti razdalja med njima.

Anamaria pa je že stopila iz sence svojega znanega fanta. Postaja vse bolj iskan model in tudi manekenka. Delala je že za Zlatarno Celje in Lisco, pred nekaj meseci pa je sestavila program vadb in jedilnikov za ženske, ki stanejo med 33 in 56 evrov. Najavila pa je tudi svojo linijo oblačil za telovadbo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 14:39 6. September 2020.

    "Anamaria pa je že stopila iz sence svojega znanega fanta" - očitno ni, če ji na Žurnal24 stalno pravite "Dončićeva …

  • 11:16 6. September 2020.

    Lahko pišete karkoli, dejstvo ostaja, da bi bila brez Luke samo “ena od mnogih”, neprepoznavna. Poznam veliko lepših od nje, …

  • 09:30 6. September 2020.

    irena dej še mal tvoje lepote tkole gor...če upaš

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.