Najbolj vroče iz Seinfelda

Foto: Žurnal24 Amanda Peet Foto: Žurnal24 Christa Miller Foto: Žurnal24 Catherine Keener Foto: Žurnal24 Courtney Cox Foto: Žurnal24 Lisa Edelstein Foto: Žurnal24 Jennifer Coolidge Foto: Žurnal24 Lauren Graham Foto: Žurnal24 Lori Loughlin Foto: Žurnal24 Marcia Cross Foto: Žurnal24 Mariska Hargitay Foto: Žurnal24 Melinda Clarke Foto: Žurnal24 Debra Messing Foto: Žurnal24 Teri Hatcher
Jerry Seinfeld in George Costanza sta v humoristični seriji Seinfeld zapeljala številne lepotice. Najbolj zanimive so zagotovo tiste, ki so danes slavne igralke. Se jih še spomnite?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.