Najbolj vroče poletne romance boste doživeli s temi astrološkimi znamenji!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Morje, sonce in slani poljubi ...
Oglej si celoten članek

Veliko samskih se poletnega oddiha veseli tudi zaradi lahkotnih poletnih flirtov. A ni vsak ustvarjen za poletne afere. Z osebami rojenimi v teh treh znamenjih boste doživeli popoln poletni flirt, nikar pa od njih ne pričakujte dolgotrajne zveze …

Strelec

Strelci so idealni za flirt med poletnim dopustom. Osebe rojene v tem znamenju obožujejo svobodo in so vedno v iskanju novih avantur. Nič ni bolj vznemerljivega od poletja s strelcem. Za zelo kratek čas vas bodo sprejeli v svojo igro in vam pričarali nepozabno poletje. A ne pozabite, da ima taka afera kratek čas trajanja, strelce je namreč zelo težko prepričati v resno zvezo. 

Dvojčka

Dvojčki so ustvarjeni za flirtanje. To astrološko znamenje obožuje spoznavanje novih ljudi in vedno zabava ter nasmeji vse okoli sebe. Zelo so strastni in znajo uživati v trenutku. Poletna romanca z njimi bo zagotovo nepozabna avantura. 
 

Oven

Na ovnih je nekaj privlačnega in zanimivega. Njihova samozavest jih dela neulovljive. Če se boste odločili za poletno avanturo z ovnom, bo ta polna pustolovščin. A pazite, da se ne zaljubite, saj se lahko hitro opečete, zelo verjetno namreč je, da niste njegova edina izbira. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.