Najbolj vroče Zavčeve fotografije

Foto: Črt Slavec Dejan Zavec Foto: Črt Slavec Dejan Zavec Foto: Črt Slavec Dejan Zavec Foto: Črt Slavec Dejan Zavec Foto: Črt Slavec Dejan Zavec Foto: Črt Slavec Dejan Zavec Foto: Črt Slavec Dejan Zavec Foto: Črt Slavec Dejan Zavec Foto: Črt Slavec Dejan Zavec
Dejan Zavec ni le odličen boksar, temveč tudi zapeljiv model, ki ga fotografski objektiv naravnost obožuje.
Oglej si celoten članek

Dejan Zavec se je na koledarju za prihajajoče leto izkazal kot zelo zapeljiv fotomodel, kar je potrdila tudi Iris Mulej, ki je pri projektu sodelovala kot stilistka:

"Zavec je res faca, veliko smo se presmejali. Tudi sam je rekel, da se mu ni zdelo prav nič naporno. Črt (Slavec, op. a.) ga je želel ujeti med pravim treningom, zato so nekatere fotografije nastale čisto spontano. Tudi Črt je bil zelo zadovoljen, saj je pomembno, da fotograf in model razumeta drug drugega. Zavec je zelo fotogeničen, poleg tega pa takoj razume, kaj se od njega želi. Vsaka slika ima svoj pomen in Dejan je s svojimi čutnimi izrazi te pomene odlično ujel," nam je zaupala Iris.

Na žalost pa vročega koledarja ne bo moč kupiti, saj je namenjen le poslovnim partnerjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.