Najbolj zaželen samec oddan

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Ekstremni športnik Filip Flisar ni več samski.
Oglej si celoten članek

Slovenski ekstremni smučar Filip Flisar je sveže zaljubljen. O novem dekletu, s katerim je skupaj nekaj mesecev, je zelo skrivnosten, ne želi namreč niti povedati njenega imena. A nam je uspelo izvedeti, da gre za Indiro Fajič.

Zaljubljenca sta se pred kratkim skupaj pojavila v javnosti.

Pred tem je bil športnik nekaj časa na intenzivnih pripravah v Čilu, nato pa si je vzel čas za svojo novo ljubezen. Skupaj sta šla na oddih in uživala v sveži ljubezni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:14 18. September 2013.

    Totalna bedarija je, da dobrega športnika in faca osebnost imenujete za "najbolj zaželenega samca". Športnike naj se ocenjuje po športnih …

  • 09:04 18. September 2013.

    Roksa!<br /><br />Se ti zdi ta brkonja res tak dober ? Men je čisto zanič. Kdo se mi zdi pa …

  • 19:18 17. September 2013.

    Kdo pa je po tvoje!?!CIME!?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.