Najbolje oblečena zvezdnica je noseča

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Da je Kerry Washington noseča, se je začelo šušljati že od kar se je pred dobrim mesecem zvezdnica pojavila na rdeči preprogi emmyjev.
Oglej si celoten članek

A sedaj novička o naraščaju več ni skrivnost. "Noseča je že štiri mesece," je povedal neimenovan vir in tako potrdil ugibanja vseh, ki jih je skrivnostna igralka sprožila s korakanjem po rdeči preprogi v čudoviti čipkasti obleki modne znamke Marchesa.

"Blagoslovljena sem na vseh področjih življenja," je pred časom dejala 36-letna Kerry, ki je poleti presenetila s poroko z zvezdnikom ameriškega nogometa Nnamdijuem Asoumghijem, s katerim zvezdnica pričakuje prvega otroka.

Igralka pa nima sreče le v ljubezni in igranju, ampak tudi pri izbir oblačil. Revija Vanity Fair jo je letos proglasila za najbolje oblečeno zvezdnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.