Najbolje plačana igralka je …

Foto: Fame Flynet Sandra Bullock Foto: FameFlynet jennifer Lawrence Foto: FameFlynet Jennifer Aniston Foto: Fame Flynet Gwyneth Paltrow Foto: Fame Flynet Angelina Jolie Foto: FameFlynet Cameron Diaz Foto: Profimedia Scarlett Johansson Foto: Fame Flynet Amy Adams Foto: FameFlynet Natalie Portman (9. junij 1981) Foto: EPA Kristen Stewart
Revija Forbes je objavila lestvico najbolje plačanih igralk preteklega leta. Prvo mesto je zasedla Sandra Bullock.
Oglej si celoten članek

Lestvica revije temelji na informacijah, ki so jih prejeli od producentov, odvetnikov, menedžerjev in drugih poznavalcev filmskega posla. Pri izračunih so upoštevali le plačila za nastope v filmih in pri oglaševalskih kampanjah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.