Najbolje se oblači Kate

Foto: Žurnal24 Kate se oblači kot upornica, ta videz pa je všeč večini žensk.
Manekenka Kate Moss je najbolje oblečena ženska na svetu. Premagala je igralki Sienno Miller in Scarlett Johansson.
Oglej si celoten članek

Britanska revija Glamour je v majski izdaji izbirala najbolje oblečeno zvezdnico. Naslov je pripadel 34-letni lepotici in manekenki Kate Moss, ki je pred tem že tri leta kraljevala na samem vrhu, dokler lani niso izbrali pevke Kylie Minogue. Urednik revije Jo Elvin je povedal, da se Kate maščevalno vrača na lestvico. "Njen odnos do mode – pristopa kot upornica – je za nas pravi navdih," je navdušen.

Na lestvici desetih najbolje oblečenih zvezdnic, ki jih izbirajo bralci revije, pa so se znašle tudi Rachel Bilson, Jennifer Aniston, Jessica Alba in Keira Knightley. Oblikovalka Vera Wang je spregovorila nekaj besed o Keiri. "Razposajena in divja pojava jo naredi tako privlačno. Biti tako lep in se tega ne zavedati, je zame izredno sodobno," še dodaja.

Najslabše oblečena je Britney Spears, na negativni lestvici pa so se znašle tudi Naomi Campbell, Amy Winehouse in Joss Stone.

Lestvica najbolje oblečenih zvezdnic:
1 – Kate Moss
2 – Sienna Miller
3 – Scarlett Johansson
4 – Rachel Bilson
5 – Jennifer Aniston
6 – Alexa Chung
7 – Reese Witherspoon
8 – Jessica Alba
9 – Keira Knightley
10 – Victoria Beckham

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.