Najboljša snubitev vseh časov?

Neki Američan je svojo drago presenetil s prav posebno snubitvijo, pri kateri je sodelovalo kar 60 družinskih članov in prijateljev.
Oglej si celoten članek

Amy Beth Frankel je v nedeljo doživela nadvse romantično presenečenje. Njen fant Isaac Lamb se je namreč zelo potrudil in svojo srčno izvoljenko zaprosil na zelo izviren način – da bi navsezadnje slišal njen da, si je namreč zamislil posebno koreografijo ob pesmi Bruna Marsa Marry You, v katero je vključil kar 60 družinskih članov in prijateljev.

Isaac se je na koncu posnetka, ki je na Youtubu postal pravi hit, zahvalil svojim prijateljem za pomoč: "Mojim 60 prijateljem in družini, ki so mi pomagali to pripraviti: Hvala. Nadvse sem vam hvaležen. In hvala moji dragi, ker je rekla da."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.