Najboljše destinacije v letu 2015

Foto: Trivago Mostar, Bosna in Hercegovina Foto: Trivago Novi Sad, Srbija Foto: Trivago Lijiang, Kitajska Foto: Trivago Plovdiv, Bolgarija Foto: Trivago Szeged, Madžarska Foto: Trivago Amritsar, Indija Foto: Trivago Ouarzazate, Maroko Foto: Trivago Klaniningrad, Rusija Foto: Trivago Arequipa, Peru Foto: Trivago Pingyao, Kitajska
Že razmišljate, kam boste odpotovali prihodnje leto? Znan je seznam najboljših destinacij za leto 2015, ki so vredne vašega denarja. Na seznam sta se uvrstili tudi dve slovenski mesti.
Oglej si celoten članek

Pri Trivagu so sestavili seznam najboljših destinacij, ki so ga osnovali na podlagi indeksa najboljših vrednosti. To pomeni, da so letno uskladili povprečno ceno nočitve v standardni dvoposteljni sobi s skupno hotelsko oceno za posamezno mesto po mnenju več kot 82 milijonov popotnikov. 

Na prvo mesto se je zavihtel Mostar, ki mu sledita Novi Sad in Lijiang na Kitajskem. Med prvimi desetimi top destinacijami jih je polovica evropskih. Prvo deseterico si lahko ogledate v fotogaleriji.

Med sto mest, ki so uvrščena na seznam, sta se uvrstili tudi dve slovenski mesti. Na 69. mestu je pristal Bled, z indeksom 93,49 odstotka, in Ljubljana z 89,70 odstotka, kar je glavno mesto uvrstilo na 99. mesto na seznamu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.