Najboljše izjave naših šovov: To Adrianino izjavo bo težko prekositi

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ste mislili, da je Senad najbolj duhovit tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek? Motite se …
Oglej si celoten članek

"Purja kolt", "show must go", "si jedla sir" … Slovenski resničnostni šovi so prava zakladnica zabavnih izjav in cvetk. Kaj vse zabavnega so tekmovalci naših šovov izjavljali v preteklih sezonah, si lahko preberete TUKAJ, letos pa nas z izjavami najbolj navdušuje tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek - Adriana.

Vulgarni Franc se je v četrtkovi oddaji hvalil s svojo spolno močjo, nakar mu je Ganna odvrnila, da mu nič ne stoji, ampak da ima poln mehur. Po Francu je zatem udarila še Adriana. "Zaradi tega pa je sperma bela, urin pa rumen. Da stari ljudje ločite, kdaj vam pride in kdaj uide."

Se spomnite še kakšne cvetke iz letošnjih oddaj in šovov?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.