Najboljše telo ima Craig

Foto: Žurnal24 Prizor, ki je prepričal večino.
Na lestvici najlepših moških teles kraljuje novi James Bond, na njej pa so se znašli tudi "neizklesani" igralci.
Oglej si celoten članek

Britanski igralec Daniel Craig ima najlepši zgornji del telesa. Tako so odločili bralci ankete na filmski spletni strani Lovefilm.com. Najbolj jih je prepričal prizor iz filma Casino Royale, ko tajni agent prihaja iz morja, na sebi pa ima minimalne modre kopalke. Prejel je 34 odstotkov glasov.

Na drugo mesto se je zavihtel Gerard Butler, ko brez zgornjega dela oblačila kot špartanski kralj Leonidas razkazuje telo v filmu 300. Šele na tretjem mestu je izklesano telo Brada Pitta v filmu Troja. Na nehvaležno četrto mesto se je uvrstil Sacha Baron Cohen s svojimi posebnimi kopalkami v filmu Borat, sledi mu Sean Connery v Bondovi pustolovščini Thunderball ter Leonardo DiCaprio v filmu Obala (The Beach).

Med prvih deset se je uvrstil še pevec Elvis Presley, britanski in ameriški komik Russell Brand in Hank Azaria ter igralec Jan-Michael Vincent.

Na omenjeni spletni strani je glasovalo prek tisoč uporabnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.