Najboljši prijatelji v bitki za oskarje

Foto: Reuters Geroge Clooney, Brad Pitt Foto: Reuters Octavia Spencer, Melissa McCarthy Foto: Reuters Kathryn Bigelow, James Cameron Foto: Reuters Steven Spielberg, George Lucas Foto: Reuters Vanessa Redgrave, Lynn Redgrave Foto: Youtube Jack Nicholson, Marlon Brando Foto: Youtube Peter O Toole & Richard Burton
Ameriška Akademija filmskih umetnosti in znanosti je v svoji zgodovini prestižnih filmskih nagrad oskar že večkrat za zlati kipec nominirala najboljše prijatelje tudi v resničnem življenju.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.