Najdražja mesta za nakupovanje

Foto: Reuters Zürich Foto: Reuters Ženeva Foto: Reuters New York Foto: Reuters Abu Dhabi Foto: Reuters Berlin Foto: Reuters Chongqing Foto: Reuters Singapur
Modne prestolnice so raj za nakupovanje, a se kljub temu vse ne uvrščajo med najdražja mesta za nakupovanje. Kje se skrivajo najdražje nakupovalne ulice in bleščijo prestižne izložbe, ki se jih večina navadnih smrtnikov ne upa niti dobro pogledati?
Oglej si celoten članek

Rolex na levi, pregrešno dragi čevlji znanega oblikovalca na desni, malo naprej draguljarna … Da, kljub krizi so ulice z najbolj prestižnimi trgovinami živahne in oblegane. Superbogataši imajo pač čas tudi za zapravljanje.

Kje so za bogataše najbolj privlačne ulice za nakupovanje ali z drugimi besedami, kje je nakupovanje najdražje, je zanimalo skupino strokovnjakov, ki so s pomočjo raziskave sestavili lestvico prvovrstnih lokacij za nakupovanje, piše Focus Online.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.