Najglasnejša mačka na svetu?

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock)
Domača ljubljenka Smokey naj bi bila najglasnejša mačka na svetu.
Oglej si celoten članek

Predenje mačke Smokey naj bi bilo najglasnejše na svetu. Med najljubšim opravilom naj bi mačka oddajala zvok, ki je enako glasen kot vrtna kosilnica, sušilec za lase ali celo boeing 737, ki se pripravlja na pristanek. Večina mačk prede pri okoli 25 decibelih, pri Smokey pa glasnost naraste na kar 80 decibelov.

Mačkina lastnika Ruth in Mark Adams sta obupana, saj zaradi njenega predenja ne moreta slišati televizije in radia, težave pa imata tudi pri telefonskih pogovorih. "Vedno je bila zelo glasna, ves čas pa prede s približno enako glasnostjo. Prede celo, ko jé. Tiho je edino takrat, ko zaspi," pravi njena lastnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.