Najgrše darilo je dobila ...

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Hermesova torba, na kateri so gole ženske, je dokaz, da z denarjem ni mogoče kupiti dobrega okusa.
Oglej si celoten članek

Najgrše božično darilo je med zvezdniki dobila Kim Kardashian, so prepričani svetovni mediji.

Usnjeno torbico, na kateri je erotična „mojstrovina“ umetnika Georgea Conda, je za božič od svojega zaročenca Kanyeja Westa dobila razvajena Kim Kardashian, ki jo je že naslednji dan veselo razkazovala po svetu.

Njenega navdušenja pa mnogi ne razumejo. "Kanye Kim podaril grdo Hermesovo torbico," piše dnaindia.com, vip.de pa dodaja, da je Kim ponosna na "svoje grdo darilo". Revija InTouch pa je darilo označila za "grozljivo". Podobni so tudi komentarji pod fotografijo torbice, ki jo je Kim objavila na družabnih omrežjih. "Je znorel? Kim, ne pretvarjaj se, da ti je darilo všeč," se glasi eden od komentarjev.

Torbico je pri Hermesu in Condu naročil West, ki je velik oboževalec omenjenega umetnika. Kanye je bil tudi tisti, ki je izbral motiv, ki ga je Condo nato narisal na usnjeno torbico.

Gre torej za edini primerek na svetu (hvala bogu, op. a.), za katerega je West verjetno odštel pravo bogastvo. Navadna birkinka namreč stane 7000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.