Najhitrejši dirkač spet samski

Foto: Žurnal24 Preden je Jenson spoznal Jessico (desno), je bil zaročen z igralko Louise Griffi
Dekleta, oči na pašo! Britanski dirkač formule 1 Jenson Button je spet samski.
Oglej si celoten članek

 

Po 18 mesecih se je Jenson Button razšel s svojim sanjskim dekletom Jessico Michibata. Res je, Jess je zanj popolna ženska, a težava, ki je parček ni mogel rešiti, je bila razdalja, ki ju je vsak dan ločevala.

Čeprav je Jessica Jensona obiskovala na tekmah in zanj navijala na Kitajskem in v Avstraliji, kjer je zmagal, je imel on obiskov v Tokiu dovolj. Njegov tiskovni predstavnik je potrdil, da se med njiju ni vmešala tretja oseba, pač pa se želi dirkač povsem posvetiti dirkanju in vnovič osvojiti svetovni pokal.

"Jenson in Jessica sta skupaj preživela veliko lepih trenutkov in videti je bilo, da se stvari premikajo v pravo smer. A razdalja med njima je prevelika," je pojasnil eden izmed njunih bližnjih prijateljev. "Zelo težko je, ker ona živi v Tokiu. Neprestano je letela po svetu, da bi bila z njim."

Odločitev ni bila lahka, saj sta bila na začetku oba zaljubljena do ušes, Button pa je bil povsem prepričan, da je Jessica zanj popolna ženska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.