Najhitrejši italijanski upokojenec

Foto: Žurnal24 Slovenec je na Hrvaškem za več kot sto kilometrov na uro prekoračil najvišjo dov
Neki 83-letni Italijan je po avtocesti blizu Benetk drvel kot vihar – policisti so mu z radarjem izmerili neverjetno hitrost kar 257 kilometrov na uro.
Oglej si celoten članek

Hitri upokojenec iz Padove se je s porschejem peljal po prehitevalnem pasu, ko ga je neprijetno presenetila radarska kontrola. Italijan je svoj hitrostni podvig pojasnil z besedami: "Šepam, ker imam probleme z desno nogo. Pravzaprav nisem opazil, da sem tako močno pritisnil na plin." A opravičila niso zalegla, saj ga je policija "nagradila" z desetimi kazenskimi točkami, sledi pa še udarec po žepu. Italijan bo moral plačati 357 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.