Najin očka je slavni teniški as!

Foto: Reuters Myla in Charlene Federer, Mirka Federer Foto: Reuters Myla in Charlene Federer, Mirka Federer Foto: Reuters Myla in Charlene Federer, Mirka Federer Foto: Reuters Myla in Charlene Federer, Mirka Federer Foto: Reuters Myla in Charlene Federer, Mirka Federer
Med milijoni, ki so spremljali zmago švicarskega teniškega šampiona Rogerja Federerja nad Andyjem Murrayjem v nedeljo v Wimbledonu, sta bili tudi njegovi dveletni dvojčici, Myla in Charlene.
Oglej si celoten članek

V ujemajočih se črnobelih oblekicah in z repki sta ljubki svetlolaski, Myla in Charlene Federer, v nedeljo z wimbledonskih tribun navijali za svojega slavnega očka, teniškega asa Rogerja Federerja. Federerjevi malčici sta spremljali njuna mama Mirka, ki je s tenisačem poročena že od aprila leta 2009, in njegova mama Lynette.

"Ljudje včasih pozabijo, da imam dvojčici," je zatem povedal Federer v intervjuju za Reuters in dodal: "To je imelo ogromen vpliv na moje življenje. Predvsem je pripomoglo k moji igri, saj mislim, da zdaj igram najboljši tenis v svojem življenju."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.