"Najine zgodbe še ni konec"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Marc Anthony je spregovoril o odnosu z Jennifer Lopez in priznal, da jo bo vedno ljubil.
Oglej si celoten članek

Foto: Reuters Jennifer Lopez, Marc Anthony "Vedno jo bom ljubil! Jennifer in najini otroci to vedo. Je prečudovita ženska in krasna mati ter prijateljica," je v intervjuju za eno izmed ameriških televizij povedal Marc Anthony in dodal, da kljub ločitvi njune zgodbe še ni konec:

"Ločitev je žalostna in veliko razmišljaš o tem, kako bo to vplivalo na družino in na ljudi, ki so verjeli vate, vendar sva zelo zgodaj spoznala, da tudi, če nisva skupaj, najine zgodbe še ni konec. Še vedno so stvari, ki jih bova skupaj počela, in življenje, ki si ga bova delila – Maxa in Emmo," je povedal Marc in z malce neprepričljivim nasmeškom zaključil: "Vse je v redu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.