Najlepša možna novica za Nušo Lesar!

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Voditeljica je v veselem pričakovanju.
Oglej si celoten članek

Priljubljena voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A Nuša Lesar je v veselem pričakovanju, kot je prva poročala revija Lady, novico pa je za naš medij potrdila tudi tiskovna predstavnica Pro Plusa. Več si 36-letna voditeljica ne želi razkriti, saj pravi, da si želi to intimno obdobje deliti le z najbližjimi, z družino in prijatelji.

Nuša svojega prvega otroka pričakuje z dolgoletnim partnerjem 44-letnim Gregorjem Krušičem, predsednikom Teniške zveze Slovenija. Voditeljica bo tudi v času nosečnosti vodila oddaji Svet na Kanalu A in Svet: Pregled dneva, ki jo predvajajo v večernih urah. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:19 13. Januar 2023.

    Koliko let pa že ni bilo nosečnice v Sloveniji? Ne delajte tak rompompon iz tega, saj je samo ena izmed …

  • 00:06 13. Januar 2023.

    A to se se kar med sabo zmenile naše VIPovke, da bodo vse na 1x imela frocovje? Pa ja ni …

  • 18:06 12. Januar 2023.

    S temi ''slavnimi'' nosečnicami nas pošteno utrujate!!! Pa koga to briga??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.