Najlepše decembrske dekoracije

Foto: Instagram Božična dekoracija Foto: Instagram Božična dekoracija Foto: Instagram Božična dekoracija Foto: Instagram Božična dekoracija Foto: Instagram Božična dekoracija Foto: Instagram Božična dekoracija Foto: Instagram Božična dekoracija Foto: Instagram Božična dekoracija Foto: Instagram Božična dekoracija Foto: Instagram Božična dekoracija
Tudi božična sezona ima svoje trende, takšni so letošnji …
Oglej si celoten članek

V koraku z letošnjim letom je tudi božična dekoracija, ki se ne bohoti v razkošju, temveč je v ospredju nostalgija in domačnost. Letos prevladujejo naravni materiali, nostalgični okraski iz našega otroštva, karo vzorci, figurice hrestačev, okraski iz medenjakov, reciklirani materiali in doma narejeni okraski. Daril ne bomo več zavijali v papir, pač pa v blago, ki ga bomo lahko vedno znova uporabili. Prazničnega vzdušja pa letos ne pričarajo le svetlobne lučke in sveče, temveč tudi različni napisi, ki ne krasijo le daril in praznično okrašene mize, temveč z njimi lahko popestrite tudi stene in božična drevesca.

Poleg klasične božične barvne lestvice, v katero spadata rdeča in zelena, je letos v ospredju tudi bela in temno modra. 

Nekaj namigov za praznično dekoracijo najdete v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.