Najlepše oblečene so ...

Foto: Profimedia Taylor Swift Foto: Profimedia Blake Lively Foto: Profimedia Diane Kruger Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Emma Stone Foto: Profimedia Lupita Nyong'o Foto: Profimedia Jessica Alba Foto: Profimedia Rihanna Foto: Profimedia Emma Watson Foto: Profimedia Chloë Grace Moretz Foto: Profimedia Kiernan Shipka
Zvezdnice hočeš nočeš postavljajo določene modne trende. Nekaterim spogledovanje z modo uspeva bolje kot drugim, naslednje pa po mnenju revije People v tem prav blestijo.
Oglej si celoten članek

Revija People je tako kot vsako leto sestavila sezname najbolje oblečenih zvedznic in zvezdnikov. Med ženskimi predstavnicami jih je najbolj navdušila pevka Taylor Swift. Poleg nje se je na seznam uvrstilo še deset znanih obrazov. S čim so navdušile komisijo preverite v galeriji.

Med moškimi je naziv najbolj stilsko urejenega pripadel igralcu Chrisu Prattu. Poleg njega so izpostavili še Ryana Reynoldsa, Michaela B. Jordana, Matthewa McConaugheyja, Jona Hamma, Victorja Cruza, Colina Firtha in Jamesa Marsdena

V posebni kategoriji so zbrali tudi najbolje oblečene zvezdniške pare. Navdušila sta pevec John Legend in manekenka Chrissy Teigen, pevca Blake Shelton in Miranda Lambert ter voditelj Seth Meyers in soproga Alexi Ashe.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.