Najlepši pari z Oskarjev

Foto: FameFlynet Olivia Wilde in Jason Sudeikis Foto: FameFlynet Calista Flockhart in Harrison Ford Foto: FameFlynet Kristen Bell in Dax Shepard Foto: FameFlynet Brad Pitt in Angelina Jolie Foto: FameFlynet Matthew McConaughey in Camila Alves Foto: FameFlynet Chris Hemsworth in Elsa Pataky Foto: FameFlynet Chiwetel Ejiofor s spremljevalko Foto: FameFlynet Will Smith in Jada Pinkett-Smith Foto: FameFlynet Channing Tatum in Jenna Dewan-Tatum Foto: EPA Goldie Hawn in Kurt Russell
Na rdeči preprogi Oskarjev vse oči in fotografski objektivi niso bili usmerjeni le v nominirance, temveč tudi v zvezdniške pare.
Oglej si celoten članek

Pred podelitvijo najprestižnejših nagrad v svetu filma, je obvezen sprehod po rdeči preprogi. Na njej smo letos videli veliko parov, pokazali so se tudi nekateri, ki jih skupaj ne vidimo prav pogosto; denimo Calista Flockhart in Harrison Ford ter Goldie Hawn in Kurt Russell. Zgoraj preverite, kako so žareli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.