Najlepši ritki na svetu

Foto: Žurnal24 Melania in Saiba imata najlepši ritki na svetu. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Brazilka in Francoz se lahko pohvalita z najlepšo ritko na tem planetu.
Oglej si celoten članek

Brazlika Melania Nunes Fronckowiak in Francoz Saiba Bombote sta si priborila naziv najlepša ritka na svetu. Na tekmovanju je sodelovalo 45 finalistov in finalistk iz 26 držav. Zmagovalca bosta podpisala pogodbo s proizvajalcem spodnjega perila, dobila skoraj 12 tisoč evrov in zavarovanje za njuni ritki.

V komisiji, ki je izbirala najlepšo moško in najlepšo žensko ritko, so sedeli supermodel Adriana Karembeu, astronavt Paolo Nespoli, urednik francoskega FHM Lomig Guillo in vodje podjeta spodnjega perila Sloggi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.