Najljubkejša domača pevka samska

Foto: Matic Kos
Foto: Matic Kos
Pevka skupine Billysi Urška Majdič pravi, da je samska, čeprav jo v medijih povezujejo s plesalcem Miho Krušičem.
Oglej si celoten članek

Lepa in nadarjena Urška Majdič meša glave številnim moškim, a pevka pravi, da njeno srce trenutno ni oddano, čeprav so se domači mediji razpisali o njeni še sveži zvezi s koreografom Miho Krušičem.

"To ne drži, sva samo prijatelja. Veseli me, da ste informacijo preverili, saj se o tem veliko piše, mene pa nihče ne vpraša, ali to drži. Lahko povem, da sem trenutno samska, sicer pa o temah, povezanih z zasebnim življenjem, nerada govorim, o glasbi pa se lahko pogovorimo kadarkoli," nam je povedala Urška, ki je bila več let v zvezi z glasbenikom Sergejem Pobegajlom, po njem pa ji je posteljo grel vrtnar Jure. Stavimo lahko, da Urška ne bo dolgo sama, če si tega seveda ne bo želela.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:50 18. Junij 2013.

    NAJLJUBKEJŠA??? Ta članek je pisal Kitajec?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.