Najljubši erotični kostumi Slovencev

Foto: Shutterstock seksi kostumi Foto: Shutterstock seksi kostumi Foto: Shutterstock seksi kostumi Foto: Shutterstock seksi kostumi Foto: Shutterstock seksi kostumi Foto: Shutterstock seksi kostumi Foto: Shutterstock seksi kostumi
Slovenci si spolno življenje radi popestrimo s seksi kostumi.
Oglej si celoten članek

V erotični trgovini Venera Shop gredo v promet seksi kostumi medicinske sestre, sobarice, policistke in zajčice. "Slovenci smo kar odprti za tovrstne zadeve, kostumi so zelo popularni, malo manj pa se prodajajo sadomazohistični kostumi," so nam zaupali.

Podobno listo priljubljenosti imajo tudi v erotični trgovini Red Shop: "Zelo popularen je kostum medicinske sestre, policistke, natakarice in erotični predpasnik. Slovenci vroče kostume kupujejo predvsem za darila, pogostejši so nakupi rdečih samostoječih nogavic, odprtih modrčkov in tangic z luknjico," nam je zaupala lastnica Nada.

Da v postelji ne bo prevladala rutina, si hitro omislite čim bolj erotični kostum! Glede na to, da je poletje, se lahko prelevite v seksi baywatch reševalko ali reševalca. Prvo pomoč je pač potrebno nuditi takoj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.