Najmlajša spajsica drugič noseča

Foto: Žurnal24 Emma je priznala, da si želi še več otrok. (Foto: Flynet/JLP)
Najmlajša od nekdanjih članic skupine Spice Girls Emma Bunton pričakuje drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Emma Bunton, njen dolgoletni partner Jade Jones in njun dveletni sinek Beau so nad novico, da se jim bo kmalu pridružil nov družinski član, povsem navdušeni.

"Tako, naša družina se veča in ZELO smo vznemirjeni, ker lahko naznanimo, da bomo imeli drugega otročka, in Beaujeva želja po bratcu ali sestrici se uresničuje!" je na svojem Twitterju zapisala nekdanja spajsica, ki je pred nekaj meseci razkrila, da si želi zanositi še letos.

34-letna zvezdnica, ki je bila nekoč znana po vzdevku Baby Spice, je čutila, da je ravno pravi čas, da Beau dobi družbo. "Mislim, da so se moje prioritete spremenile. Družina mi pomeni vse. Zdaj se vse vrti okoli Beauja. Star je dve leti, zato postaja malce trmast, vendar mi je to všeč," je dejala novopečena mamica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.