Najpogostejše erotične sanje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ste se kdaj spraševali, kaj pomenijo tiste erotične sanje, ki ste jih sanjali sinoči? Mi smo za vas dešifrirali nekaj najpogostejših, ki jih sanja skoraj vsaka ženska.
Oglej si celoten članek

Strokovnjaki pravijo, da erotičnih sanj ne smete jemati dobesedno, saj ne izražajo vašega dejanskega stanja poželenja. Takšne sanje vam lahko kvečjemu povedo, kaj so vaši skriti strahovi ali želje. Sanje so navadno način, da izveste, kaj potrebujete, česa vam v resničnem življenju primanjkuje ali kaj pogrešate. Če se boste potrudili, da bi jih razumeli, boste kmalu dosegli boljše ljubezensko življenje. Nekaj najpogostejših erotičnih sanj smo za vas dešifrirali mi.

Erotične sanje o bivšem

Sanje o nekdanjem fantu so lahko moteče, a naj vas ne skrbi. To še ne pomeni, da si ga spet želite, to le pomeni, da pogrešate nekaj, kar vas spominja nanj, morda ste to imeli, ko ste bili v zvezi z njim, zdaj pa tega nimate več. Na primer, če sanjate o fantu iz študentskih dni, morda pogrešate svobodo, ki ste jo imele kot študentka. Če je bil vaš bivši pozoren in prijazen, vam zdaj mogoče manjka občutek varnosti. Zato raje uživajte v obujanju spominov in poskušajte razvozlati, zakaj se vam v erotičnih sanjah prikazuje prav on. Kaj je tisto, kar pogrešate?

Erotične sanje o seksi zvezdniku

Vsaka je že kdaj sanjala o seksi zvezdniku, ki ga občuduje tudi v resničnem življenju. To najverjetneje pomeni, da stremite k temu, da se vam izpolni neka želja. Morda je to želja, da v vaše življenje končno vstopi tisti seksi tipček, s katerim se spogledujete že nekaj časa, ali pa da si v obstoječi zvezi želite več romantike. Lahko pa tudi pomeni, da si želite užiti kanček glamuroznega življenja, ki ga predstavlja zvezdnik. Poglobite se vase in kmalu boste razvozlale pomen.

Erotične sanje o osebi, ki je ne marate

Erotične sanje o sodelavcu, ki vas že nekaj časa živcira, prav gotovo niso najbolj prijetne. A ne bodite presenečene, saj to največkrat pomeni, da to osebo cenite, kljub temu, da je sicer ne prenesete. Morda ima kakšne lastnosti, ki jih želite posnemati, a si v budnem stanju tega ne upate priznati. Podoben pomen imajo sanje o sorodnikih. To lahko izraža željo po močnejših družinskih vezeh.

Homoseksualne sanje

Ne zganjajte panike, če se v vaših erotičnih sanjah kdaj znajde nekdo istega spola. To ne pomeni, da ste nenadoma postali homoseksualni, to lahko pomeni, da si v trenutnem razmerju želite več razumevanja. Morda hrepenite po tem, da bi bil vaš partner bolj čustven in dojemljiv za vaše potrebe, kar pa po navadi najbolje razumejo istospolni prijatelji, zato tudi takšne sanje.

Erotične sanje o neznancu

Če se v vaših sanjah pojavlja vroč neznanec, to lahko pomeni, da si v življenju želite malce več skrivnostnosti in razburjenja. Še posebej, če vas vaš partner zadnje čase zapostavlja in nima pretirane želje po spolnosti. Podobno si lahko razlagate sanje o seksu v troje. To lahko izraža, da ste naveličani dolgočasnega razmerja in da si spet želite nekaj iskric. Poglobite se vase.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.