Najprej ga je mučilo domotožje, sedaj to

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na instagram profilu predsednika države je bila objavljena nova fotografija, ki kar kliče po posnemanju.
Oglej si celoten članek

Pred enim mesecem je med obiskom v Kairu nastala fotografija predsednika države Boruta Pahorja, ki je med obiskovalci družbenih omrežij zbudila veliko zanimanja. Fotografija Domotožje v Kairu, na kateri predsednik naslonjen na ograjo razmišlja o domovini, je povzročila pravi mali val posnemovalcev. 

Na spletu se je pojavilo nešteto fotografij ljudi, ki so posnemali predsednikovo pozo in prispevali k trendu, imenovanem boruting. 

Sedaj pa se je pojavila nova fotografija, ki kar kliče po posnemanju. "Samoten, a ne osamljen," so pripisali k fotografiji.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 12:25 7. Januar 2017.

    Ne, v Celju in bo doplačal 1500,00€.

  • 19:25 6. Januar 2017.

    Barbika je pač Barbika.<br />Pri nas predsednika države sploh ne potrebujemo.<br />Niti predsednika državnega zbora.<br />Niti predsednika državnega sveta.<br />Pa …

  • 18:33 6. Januar 2017.

    ... in taki, kot si ti butel.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.