Najprej na Blok Party, nato na Y

Foto: Arhiv izvajalca
Foto: Arhiv izvajalca
Pred Osnovno šolo Savsko naselje se sobotno žuranje začne, še preden pade mrak. Že čez dan boste noreli ob bučni glasbi, zvečer pa … Kam drugam kot na Y na Gospodarsko razstavišče?!
Oglej si celoten članek

Blok Party III, kulturna prireditev, je mladostniška veselica med bloki. Rdeča nit dogodka je povezanost skupnosti Savskega naselja. Udeleženci in zainteresirani se namreč angažirajo in ustvarijo dogodek za druženje, športne aktivnosti in norenje ob domačih imenih glasbene scene.

Od 14. ure dalje se boste lahko pomudili na zaključnih turnirjih v nogometu in košarki ali zaplesali na koncertih Alye, Maje Keuc, Adija Smolarja, Trkaja, Challeta Salleta, Adama Veliča, Emkeja, Sausages, Xzequtifz, Half Naked, Omarja Naberja, Jacuzzy, Da Kru, Line Kuduzović, Alexa Volaska, Katarine Male, Los Ventilos, The Fakkers in mnogih drugih.

Dobro ogrevanje za Ylon Festival, ki sledi na Gospodarskem razstavišču, se vam ne zdi? Tam se obeta zaključek festivala muza, prava klubska senzacija, na kateri boste noč preplesali s priznanimi glasbenimi izvajalci, med katerimi so David Morales, Hed Kandi, Starkillers in Bingo Players.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.