Najprej seks, potem kesanje

Foto: Žurnal24 Ubijte dve muhi na en mah.
Avtorja knjige 101 kraj kjer morate seksati preden umrete vam med drugim svetujeta tudi seks v spovednici.
Oglej si celoten članek

Edini seks, ki ga Cerkev priznava je zakonski, heteroseksualni in brez zaščite. Vendar se večina ljudi s tem ne strinja in se cerkvenih zakonov ne drži. Ubijte torej dve muhi na en mah in seksajte v spovednici preden priznate svoje grehe, vam svetujeta Marsha Normandy in Joseph St. James v svoji knjigi 101 kraj kjer morate seksati preden umrete. Edino tako se boste znebili bremena greha, sta avtorja knjige še povedala.

Tiskovni predstavnik Cerkve v New Yorku Joe Zwilling je knjigo označil za umazano in dodal, da se lahko avtorja sramujeta. „Upamo, da se bodo ljudje na knjigo odzvali negativno,“ je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.