Najprimernejše pasme za otroke

Foto: Žurnal24 Kodri Foto: Žurnal24 Zlati prinašalec Foto: Žurnal24 Labradorec Foto: Žurnal24 Baset Foto: Žurnal24 Beagle Foto: Žurnal24 Angleški buldog Foto: Žurnal24 Cairnski terier Foto: Žurnal24 Jazbečarji (kratkodlaki, dolgodlaki in resasti) Foto: Žurnal24 Whippet Foto: Žurnal24 Mops Foto: Žurnal24 Nemški bokser Foto: Žurnal24 Novofundlandec Foto: Žurnal24 Mešanci srednje in manjše rasti Foto: Žurnal24 pes, kuža, pasma Foto: Žurnal24 Borderski collie Foto: Žurnal24 Dolgodlaki collie
Imate otroke, imeli pa bi tudi kužka? Nekatere pasme so za življenje z otroki primernejše kot druge. Nekaj najprimernejših pasem za otroke poglejte v galeriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.