Najslabše oblečene v 2012

Foto: Fame Flaynet Nicki Minaj Foto: Fame Flaynet Kat Graham Foto: Fame Flaynet Lady Gaga Foto: Fame Flaynet Carly Jepsen Foto: Fame Flaynet Elle Fanning Foto: Fame Flaynet Chloe Sawing Foto: Fame Flaynet Florence Welch
Letos smo bili deležni kar nekaj modnih kiksov, na lestvico najslabše oblečenih pa so se uvrstile tiste, ki so na rdečih preprogah razočarale večkrat. Je njihov slog oblačenja res samo odbit ali pa so to res največji modni kiksi leta, kot so jih označili pri reviji US Magazine?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.