Najslabši nasveti za akcijo med rjuhami

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tem nasvetom ne slediti, sicer se boste osramotili, ali - še huje - poškodovali.
Oglej si celoten članek

Splet je poln raznovrstnih nasvetov, kako poboljšati intimno življenje. Vendar, pozor! Niso vsi nasveti dobri v praksi, nekateri so lahko celo nevarni.

Grizljanje ušes
Res je, da je veliko število živčnih končičev skoncentriranih na ušesih. Pri nekaterih ljudeh je to območje eno izmed najbolj močnih erogenih con. A pozor. Med seksom lahko grizljanje ušes postane zelo boleče, partnerja lahko z nenadzorovanim ugrizom celo poškodujete.

Abeceda med oralnim seksom
Gotovo ste že slišali ta nasvet, ki naj bi veljal tako za moške kot za ženske. Ni pa vedno prijeten! Bolje bo, da sledite partnerju, ne pa da se skušate spomniti, kako bi z jezikom narisali črko "B".

Vroč čaj v ustih
Še en duhovit nasvet; vroč čaj v ustih pred oralnim seksom. Menda naj bi razlika v temperaturi podala partnerju nepozabno zadovoljstvo. Nasprotno. Vročina bi lahko celo poškodovala mehko tkivo intimnega predela.

Skakanje v pozi jahača
Obstajajo mnenja, da naj bi ženska hitro skakala, v kolikor je na svojem partnerju. Pri tem se pozablja, da obstaja direktna nevarnost dobesednega preloma partnerjevega spolovila. V pozi jahača je najboljše sploh ne vstajati, pač pa voziti telo naprej in nazaj.

Glasneje, bolje
Številne ženske skušajo biti med akcijo čim bolj glasne, kar naj bi dokazovalo in potrjevalo njihovo zadovoljstvo. Ne potrebujete na ves glas stokati in to v eno. Dovolj bodo občasni vzdihi; če se počutite lepo in dobro, bo partner vedel. S stokanjem kot porno igralke je malo verjetno, da bo ženska impresionirala moškega, ki je starejši od 18 let.

Praske po hrbtu
Še eden dokaz strasti? Kliše, ki ga priporočajo številni ženski časopisi. Med strastnim spolnim dogajanjem se seveda zgodi, da preveč stisnete njegovo kožo, vendar rdeče proge po vsem hrbtu nimajo nobene povezave z iskrenim zadovoljstvom. Kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.